Miliardarul Thomas Lee a fost găsit mort!

de | 24.02.2023 08:54 | Eveniment, Județean, Știri

Miliardarul american Thomas H. Lee, fiind recunoscut pentru investițiile de capital privat, a fost găsit mort la vârsta de 78 de ani, conform unui comunicat transmis de către familia sa, fără a preciza cauza decesului.

New York Post, care a citat surse din cadrul poliției, a precizat că miliardarul a fost găsit mort, în cursul dimineții de joi, în propriul birou de pe Fifth Avenue din Manhattan, în urma unei răni autoprovocate prin împușcare, potrivit Digi24.

Conform Post, Thomas H. Lee a fost găsit după ce poliția a fost sesizată printr-un apel de urgență.

Departamentul de poliție din New York a declarat că în jurul acelei ore a găsit un „bărbat care a fost declarat mort la fața locului”, fără să ofere alte detalii.

Familia este extrem de întristată de moartea lui Tom. Inimile noastre sunt frânte. Cerem ca intimitatea noastră să fie respectată și să ni se permită să plângem”, a declarat familia lui Lee.

Thomas H. Lee a fost fondator și președinte al Lee Equity, care a fost înfințată în 2006, iar anterior a fost președinte și CEO al Thomas H. Lee Partners, pe care a fondat-o în 1974, conform unei declarații biografice publicate de familia sa.

Lee a fost implicat în investiții de capital, în ultimii 46 de ani, în valoare de peste 15 miliarde de dolari prin sute de tranzacții.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Casă cuprinsă de flăcări, în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: