Ministerul Dezvoltării a făcut plăți. Facturi decontate pe Anghel Saligny

de | 07.03.2023 15:23 | Știri, Economic, Județean, Național

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 8.607.463,75 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 10 obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Potrivit informării publicate de instituție, facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări care vizează atât modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, cât și extinderea unor rețele de alimentare cu apă și de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile. Pe lista plăților efectuate la nivelul Argeșului este o factură cu o valoare solicitata pentru decontare de 1.255.152,48 lei pentru proiectul ”Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Boteni, județul Argeș”, al cărui progres a ajuns la 19,04%.

Foto descriptiv. Sursă foto: Digi 24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin banii de la APIA. Sprijin financiar în valoare de peste 15,82 milioane lei pentru crescătorii de animale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării