Ministrul Alina Gorghiu: ”Justiția aplică pedepse drastice traficanților de droguri”

de | 14.09.2024 14:00 | Național, Politic

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunță că încă un fugar a fost prins și adus în România să-și execute pedeapsa. Coksirin Mehmet a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Ministrul arată că deși a încercat să scape de executarea pedepsei, a fost prins și adus ieri din Germania.

De asemenea, în finalul mesajului publicat, ministrul Justiției a reafirmat angajamentul statului față de aplicarea legii și de sancționarea fermă a infractorilor.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

”Justiția aplică pedepse drastice traficanților de droguri

12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc este condamnarea pe care a primit-o fugarul Coksirin Mehmet, cetățean turc, de la instanțele din România. Acesta și alți 3 membri ai unei rețele internaționale de traficanți de droguri. Aceștia au comis mai multe fapte penale prin care au ajutat la efectuarea unui transport de 58 kg de heroină din Turcia către Olanda.

Drogurile de mare risc au fost capturate de autorități, iar membrii grupării infracționale au fost condamnați de instanțele din România. Coksirin Mehmet a încercat să scape de executarea pedepsei, însă a fost prins și adus ieri din Germania.

Ne asigurăm că pentru faptele penale pentru care instanțele din țara noastră au pronunțat o condamnare, pedepsele se execută în penitenciarele din România”, a fost mesajul transmis de ministrul Justiției, Alian Gorghiu, pe pagin ade Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți-o asemenea, pe anchetaonline.ro:

Astenia de toamnă se combate cu brânză topită sau prăjită. Halloumi și fondue: gusturile care îți ridică moralul în sezonul ploios

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Germania | Ministrul Justiției | Olanda | Turcia