Ministrul Alina Gorghiu: La mulți ani, pentru toți polițiștii de penitenciar!

de | 29.06.2024 12:02 | Național, Administrație

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, transmite astăzi, 29 iunie, de Ziua polițiștilor de penitenciare, un mesaj de apreciere pentru aceștia. Ministrul subliniază importanța colaborării cu ANP pe tot ce înseamnă combaterea fenomenului fugarilor.

”Ziua personalului din sistemul poliției penitenciare 2024, premierea celor mai buni dintre ei! În contextul în care tema fugarilor rămâne o prioritate de mandat, vreau să vă arăt cine gestionează de la Administrația Națională a Penitenciarelor mecanismul de repatriere a fugarilor români.

Sunt mândră de ei, de Comisarul de poliție Evelina Ioana Corciovei Avimov și de Inspectorul principal de poliție penitenciară Mihai Teodor Popescu. Cu atât mai mult cu cât fac parte din generația tânără de profesioniști.

Gândiți-vă că, anul acesta, până la jumătatea lunii iunie, avem aproximativ 400 fugari aduși în țară. Și asta se datorează și colaborării susținute cu ANP pe tot ce înseamnă condiții de detenție sau resursă umană care să întocmească și să transmită toate acele note și documentații cum trebuie, când trebuie și unde trebuie celor care le solicită instituțional.

Cu oameni ca ei avem facem pași înainte pentru combaterea fenomenului fugarilor.

Felicitări tuturor celor premiați! La mulți ani, pentru toți polițiștii de penitenciar!

Mulțumiri directorului Administrația Națională a Penitenciarelor, Dan Halchin, și echipei sale pentru întreaga colaborare”, a transmis ministrul Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elevii români se mențin în top. Aur și argint la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Ministrul Justiției