Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Pași înainte pentru un sediu nou al Judecătoriei Pitești!”

de | 04.07.2024 18:06 | Pitești, Administrație

Un pas important pentru justiția din Pitești a fost făcut astăzi după ce Executivul a aprobat demersul Ministerului Justiției pentru crearea unui sediu de instanță modern pentru Judecătoria Pitești. Astfel, potrivit mesajului publicat de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, imobilul care va găzdui noul sediu al judecătoriei a fost deja identificat. Următorul pas este ca CL Pitești să adopte hotărârea prin care imobilul respectiv va trece în domeniul public al statului, în vederea dării acestuia în administrarea Tribunalului Argeș.

”Pași înainte pentru un sediu nou al Judecătoriei Pitești!

În ședința de Guvern de azi, a fost aprobat demersul Ministerului Justiției pentru crearea unui sediu de instanță modern pentru Judecătoria Pitești.

Se rezolvă, astfel, o problemă des invocată în sistemul judiciar – spațiul insuficient pentru derularea activităților necesare înfăptuirii actului de justiție.

La Pitești a fost deja identificat imobilul care va deservi noului sediu al judecătoriei. Este rezultatul unei comunicări foarte bune pe care o am cu factorii de decizie din sistemul judiciar de la Argeș.

Acum, Consiliul Local al Municipiului Pitești trebuie să adopte hotărârea prin care acest imobil trece în domeniul public al statului, în vederea dării în administrarea Tribunalului Argeș.

Sunt convinsă că, împreună cu autoritatea locală, vom duce la bun sfârșit acest demers important pentru justiția argeșeană!”, a fost mesajul transmis, pe pagina de Facebook, de către ministrul Justiției Alina Gorghiu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: Proiectele aflate în curs consolidează și dau noi valențe cooperării noastre!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | Ministrul Justiției | Pitești

Ultimele articole