Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Sunt tare mândră de elevii argeșeni!”

de | 03.07.2024 17:16 | Județean, Politic

”Evaluarea Națională 2024, o nouă dovadă că Argeșul este deștept!” – transmit liberalii argeșeni în informarea publicată pe pagina de Facebook. Acest mesaj este însoțit de felicitările PNL Argeș către toți elevii județului pentru rezultatele obținute la evaluarea națională din acest an!

”În special, pe cei trei elevi care au luat media 10! Cu această performanță, Argeșul este în topul județelor cu cele mai multe medii de 10, situându-se pe locul 4, fiind devansat de București, Iași și Cluj”, transmit liberalii argeșeni. Alături de această postare este și o poză în care ministrul Justiției, ALina Gorghiu, apare lângă ministrul Educației, Ligia Deca și alți elevi.

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra justiției, a punctat, potrivit sursei citate: ”Sunt tare mândră de elevii argeșeni! De toți! Știu câtă muncă și câte sacrificii stau în spatele unor asemenea rezultate! Felicitări dascălilor și părinților lor! Pentru că sprijinul lor a fost foarte important în acest parcurs.

Să nu uităm însă că și statul are un rol vital în educația tinerilor. De aceea, mă bucur să văd că lucrurile în sistem sunt pe calea cea bună și că Argeșul continua tradiția rezultatelor frumoase la examene naționale”.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2024. Trei medii de 10 în Argeș – toate la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole