Ministrul Justiției anunță: Alți doi fugari, aduși în România

de | 03.08.2024 18:44 | Eveniment, Județean

Trafic de droguri și proxenetism. Acestea sunt infracțiunile pentru care au fost condamnați doi dintre fugarii aduși aseară în țară, anunță ministra Justiției, Alina Gorghiu, într-o postare publicată pe pagina de Facebook. Unul dintre cei doi fugari este din Câmpulung și face parte din lotul celor peste 20 arestați în 2016, când s-au făcut percheziții de amploare în Câmpulung, la proxeneții cu mașini de lux.

sursă foto: fb alina gorghiu

”Zvîncă Ștefan Constantin, adus din Belgia, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru trafic de droguri. El făcea parte dintr-un grup infracțional organizat și se ocupa de grădinărit. Mai exact, de cultivarea plantelor de cannabis chiar în grădina sa.

Dâmbu Viorel, adus din Italia, condamnat la 5 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare, pentru proxenetism. El a obţinut în mod repetat sume de bani de la două femei care s-au prostituat în statele Uniunii Europene în beneficiul său.

Cei doi sunt încă un exemplu al falsei credințe că se poate scăpa de justiția din România”,  a transmis ministrul Alina Gorghiu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/fara-numar-circa-1-000-munca-folosul-comunitatii-membru-familiei-regale-costesti-180587/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Belgia | Italia | Ministrul Justiției

Ultimele articole