Ministrul Simona Bucura-Oprescu: De la 1 octombrie, pensiile sub 3.000 de lei nu se mai impozitează!

de | 26.08.2024 23:44 | Economic, Național

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a transmis în această seară, la Realitatea Plus, că, după o analiză pe care a avut-o cu premierul Marcel Ciolacu, începând cu 1 octombrie nicio pensie sub 3.000 de lei nu va mai fi impozitată.

“În această seară am o veste bună pentru pensionari! După o analiză făcută împreună cu premierul Marcel Ciolacu, am decis că, începând cu 1 octombrie, de Ziua Persoanelor Vârstnice: nicio pensie sub 3.000 de lei nu va mai fi impozitată!”, a declarat în această seară ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

Astfel, în cadrul emisiunii “Culisele Statului Paralel” de la Realitatea TV, ministrul MMSS a anunțat că de la 1 octombrie 2024 va crește pragul de impozitare a pensiilor de la 2.000 de lei, cât este acum, la 3.000 de lei. ”Impozitul va reprezenta 10% din diferenţa ce depăşeşte 3.000 de lei”, se mai arată în informarea publicată pe pagina de Facebook a MMSS.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook MMSS. Sursă video: PSD Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Congresul Național. Marcel Ciolacu a fost ales președinte al PSD și candidatul la alegerile prezidențiale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu | Ministrul Muncii | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole