Ministrul Simona Bucura-Oprescu: “Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie!”

de | 15.08.2024 09:16 | Economic, Național

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, condus de argeșeanca Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD, a finalizat procesul de recalculare a pensiilor, conform Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii. Astfel, începând cu această săptămână, cel mai probabil de mâine, noile decizii vor ajunge la pensionari, iar din septembrie majoritatea acestora vor primi pensii.

sbo pensii - Ministrul Simona Bucura-Oprescu: “Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie!”

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

https://youtu.be/KqqBhYP1rh4

”Am finalizat recalcularea! Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie. Începând cu această săptămână, noile decizii vor ajunge la pensionari, iar din septembrie peste 82,56% dintre pensionari vor primi pensii majorate. CEI MAI MULȚI PENSIONARI VOR CÂȘTIGA, NIMENI NU PIERDE!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Astfel, potrivit informării celor de la PSD Argeș, pensia medie crește de la 2.250 de lei în iulie 2024 la 2.761 de lei în septembrie 2024.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cu cât vor crește veniturile! Primele pensii majorate vor ajunge la beneficiari începând cu 2 septembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ministerul Muncii | Ministrul Muncii | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole