Ministrul Sportului, Eduard Novak, a ajuns în Pitești!

de | 24.10.2022 12:33 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Pitești, Politic

Ministrul Sportului, Eduard Novak, se află în muncipiul Pitești, fiind prezent în cadrul unei vizite oficiale, cu ocazia promovării Strategiei Naționale pentru Sport.

Piteștiul a fost ales drept primul oraș în care să fie prezentat acest proiect, ministrul Sportului spunând că aici se încurajează sportul.

Eduard Novak și-a început vizita la Instituția Prefectului, Consiliul Județean, iar ulterior, a ajuns la Primăria Pitești, unde se desfășoară, în aceste momente, o conferință de presă.

La eveniment participă foști și actuali sportivi medaliați. De asemenea, ministrul Sportului va ajunge la sediul CSM Pitești, Sala Polivalentă și Școala „Ion Minulescu” Pitești, unde are loc proiectul „Hercules”- inițiere volei.

Potrivit Strategiei Naționale pentru Sport, în următorii 10 ani, în România ar trebui să se înregistreze o creștere a sportivilor legitimaţi de la 250.000 la 2 milioane. De asemenea, proiectul prevede construirea unor baze sportive pentru 19 sporturi prioritare.

România are cel mai mic procent din Europa în privința persoanelor care fac sport, atât adulți, cât și copii.

Viziunea Strategiei Naționale pentru Sport prevede niște sporturi prioritare. In prima faza avem nevoie de infrastructura. Imi doresc ca fiecare resedinta de judet sa aiba baza sportiva pentru aceste sporturi”, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ULTIMĂ ORĂ! Vasile Dîncu și-a dat demisia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole