Minivacanță cu peripeții! Tânăr argeșean implicat într-un accident pe DN 1

de | 24.06.2024 21:21 | Eveniment, Județean, Național

Traficul a fost blocat, în această seară, pe DN 1 Brașov-Sibiu, din cauza unui accident rutier.

Potrivit turnulsfatului.ro, evenimentul a avut loc în zona localității Avrig, județul Sibiu și a fost vorba despre un impact frontal între două mașini, în care se aflau cinci persoane. Două dintre ele au ajuns la spital.

La fața locului au fost mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de prima intervenție și două ambulanțe SAJ, una cu medic.

accident avrig 1 - Minivacanță cu peripeții! Tânăr argeșean implicat într-un accident pe DN 1 accident avrig 2 1536x864 1 - Minivacanță cu peripeții! Tânăr argeșean implicat într-un accident pe DN 1

De asemenea, la locul accidentului au fost prezenți și oamenii legii.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii sibieni a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, din județul Sibiu,  nu s-a asigurat înainte să intre în depășire, a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal cu o mașină condusă de un argeșean de 24 de ani.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cârța, s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri fără să se asigure, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Argeș”, a transmis  IPJ Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 22 de ani și a unei pasagere din autoturismul condus de acesta, o tânără în vârstă de 16 ani.

Potrivit sursei citate, tânărul de 22 de ani a suferit o fractură la picior, iar minora de 16 ani a suferit un traumatism facial, ambii fiind transportați la spital .

Celelalte trei persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Foto:turnulsfatului.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 800 de permise de conducere reținute în ultimele 24 de ore

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 1 | Sibiu

Ultimele articole