Minoră de 16 ani dispărută! Dacă o vedeți, sunați la 112!

de | 13.01.2024 14:21 | Știri, Eveniment

O adolescentă, în vârstă de 16 ani, din Focșani, este căutată de Poliţie, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Reprezentanţii Poliţie Române au anunţat că, în cursul serii de ieri, vineri, la ora 21:00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 07:30, yânăra Lucica-Adriana Iordache, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Cârligele către municipiul Focşani şi nu a mai revenit.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă din material de fâş, culoare roz, ghete negre, pantaloni albi şi bluză albă”, scrie în comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Fata are o înălţime de 1,65 m, greutate de 50 de kilograme, păr şaten și ochii verzi.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașină răsturnată într-o râpă în Argeș! O femeie a rămas încarcerată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Focșani

Ultimele articole