O minoră a fost răpită și violată de proxeneți! Bărbații sunt căutați de poliție

de | 21.02.2023 23:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O minoră a fost răpită și violată de proxeneți! Bărbații sunt căutați de poliție

Cinci percheziții domiciliare au avut loc, marți, în județele Ialomița și Buzău, pentru destructurarea unei grupări de proxeneți.

Printre fetele racolate de indivizi se numără și minore. Una dintre fete ar fi fost răpită, bătută și violată după ce a refuzat să se prostitueze.

Primele percheziții în acest dosar au fost efectuate de DIICOT în luna decembrie 2022, fiind vizate infracțiuni de proxenetism, trafic de minori, act sexual cu un minor şi viol. Astăzi au avut loc noi descinderi în acest caz, iar cercetările au fost extinse pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, complicitate la trafic de minori şi proxenetism.

Trei persoane implicate în răpirea fetei sunt căutate de oamenii legii.

În ceea ce priveşte una dintre persoanele vătămate minore, în vârstă de 15 ani, care a fost răpită de către membrii grupului de la adresa de domiciliu situată în judeţul Hunedoara, transportată şi, ulterior, cazată într-un apartament închiriat pe raza judeţului Ialomiţa, au fost exercitate presiuni de natură fizică şi psihică (oferirea de băuturi alcoolice, inducerea ideii că activitatea de prostituţie este una sigură şi că din aceasta se obţin sume mari de bani, loviri repetate, lipsirea de libertate în mod ilegal prin încuierea sa în locuinţă etc.) în vederea determinării ei la practicarea prostituţiei. În condiţiile în care persoana vătămată minoră a refuzat în mod constant să practice prostituţia, aceasta a fost violată de către unul dintre traficanţi”, informează procurorii.

De asemenea, o altă minoră ar fi fost supusă bătăilor și obligată să se prostitueze. Pentru a scăpa de indivizii care o țineau cu forța într-un apartament, aceasta a încercat să fugă sărind dintr-un balcon în altul, deși apartamentul era situat la un nivel superior al clădirii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Bărbat din Argeș- ars în urma unui incendiu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Hunedoara | Ialomița

Ultimele articole