Ion Mînzînă: ”Continuăm modernizarea Transfăgărășanului!”

de | 17.07.2024 10:31 | Județean, Politic

Președintele Consiliului Județean (CJ) și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, se arată încrezător în continuarea modernizării Transfăgărășanului. Aceste deeclarații vin în contextual în care ieri, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov anunța că au început forajele geotehnice care vor sta la baza proiectului de modernizare a Transfăgărășanului (DN7C).

Sursă foto: Facebook PSD Arges

”Continuăm modernizarea Transfăgărășanului!

Anul trecut au fost reabilitați 35 de kilometri de asfalt pe acest drum deosebit și vom continua și anul acesta. C.N.A.I.R. execută și lucrări de foraje geotehnice pentru modernizarea drumului în cadrul amplului proiect prin care încercăm să menținem acest traseu deschis o perioadă cât mai lungă de timp în condiții de siguranță a traficului!

Am spus-o și o repet: guvernarea PSD în mandatul de premier al lui Marcel Ciolacu înseamnă cele mai mari investiții pentru județul Argeș din ultimii 35 de ani!”, a transmis Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Pistol și Facebook Ion Minzina.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată ce lucrări se fac. A început modernizarea Transfăgărășanului (DN7C)!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Pistol | DN7C | Marcel Ciolacu