Ion Mînzînă și Cristian Gentea, favoriți incontestabili la casele de pariuri

de | 03.06.2024 10:31 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Duminică, pe 9 iunie, argeșenii își vor alege președintele Consiliului Județean, primarii, consilierii locali și consilierii județeni. Potrivit caselor de pariuri, candidații PSD sunt favoriți cerți în această bătălie electorală pe cât de intensă, pe atât de previzibilă.

Casele de pariuri indică o victorie categorică pentru candidații PSD. Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitești, are o cotă de 1,02 în timp ce principalii contracandidați au cotă de 15, conform Casei de Pariuri FORTUNA.

Situația este similară și pentru Consiliul Județean Argeș, unde Ion Mînzînă, președintele în exercițiu și candidat PSD, are o victorie similară.

Această diferență considerabilă între cotele candidaților sugerează că alegătorii și analiștii politici se așteaptă la o victorie categorică a PSD în Argeș. Într-o comparație metaforică, bătălia electorală între PSD și PNL în Argeș este asemănată cu un meci de fotbal între Real Madrid și Zmeii Ogrezeni, conform estimărilor caselor de pariuri.

Așadar, toate semnele arată că, în Argeș, candidații PSD, Cristian Gentea și Ion Mînzînă, sunt favoriții incontestabili pentru alegerile locale din acest an.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002.

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, alături de argeșeni de 1 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Fortuna | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole