Mînzînă, Gentea și Coman, proiect major pentru școala de fotbal Pitești: CJ va investi puternic în Centrul de Copii și Juniori

de | 31.05.2024 18:33 | Județean, Politic

Consiliul Județean (CJ) Argeș va investi în sprijinirea pepinierei de fotbaliști de la FC Argeș. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, care, astăzi, alături de primarul Cristian Gentea, cu vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și președintele FC Argeș, Dani Coman, a premiat juniorii și grupele de fotbal feminin de la gruparea din Trivale.

Sursă foto: PSD Argeș.

La fel ca în anii precendenți, Consiliul Județean Argeș a susținut fotbalul juvenil de la FC Argeș, iar susținerea de anul acesta a constat în echipament sportiv și în chiria terenurilor pe care micii fotbaliști fac antrenamente. Susținerea va crește spectaculos, a anunțat președintele Ion Mînzînă, care își dorește ca școala de la Pitești să redevină principala sursă de fotbaliști valoroși cu care FC Argeș să își recapete gloria la nivel național și internațional, potrivit informării celor de la PSD Argeș.

Mînzînă: Marile momente de glorie ale FC Argeș, cu jucători crescuți la Pitești!

Sursă foto: PSD Argeș.

„Privesc cu nostalgie spre trecut când marile glorii ale echipei FC Argeș ne-au făcut să fim mândri că suntem argeșeni, prin momentele excepționale, momente care au ridicat Piteștiul. Străzile erau pline de oameni care se bucurau după fiecare victorie. Îmi doresc să retrăim acele momente minunate, iar gândirea noastră se îndreaptă și se va îndrepta în mandatul următor către ceea ce înseamnă sportul juvenil. Am discutat și cu domnul primar Gentea și vrem să punem la cale în viitor o idee prin care noi, Consiliul Județean, să finanțăm și să sprijinim activitatea juvenilă a fotbalului din Pitești și din județul Argeș. Obligația noastră este să gândim către viitor, cu speranța că acești copii minunați vor aduce într-o zi din nou glorie orașului Pitești și județului Argeș. Astăzi, este un gest mic, poate la fel ca toate gesturile făcute în această perioadă, dar sperăm ca în mandatul următor să trecem la o nouă etapă. Împreună putem reuși, împreună putem să ajungem acolo unde ne propunem și am speranța că venirea domnului Dani Coman în funcția de președinte este momentul acela al resetării și al speranței că vom fi iarăși ce am fost și chiar mai mult decât atât. Dumnezeu să ne ajute pe toți!”, a precizat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

Gentea: Vă garantez că Primăria va da sprijin total pentru FC Argeș și pe viitor

La rândul său, primarul Cristian Gentea a anunțat că îi va acorda tot sprijinul necesar lui Dani Coman pentru a readuce FC Argeș acolo unde îi este locul și a apreciat implicarea în noul proiect a Consiliului Județean Argeș.

Sursă foto: PSD Argeș.

”Consiliul Județean susține în fiecare an Centrul de Copii și Juniori. Este adevărat și veți vedea că în viitorul apropiat implicarea Consiliului Județean Argeș va crește spectaculos pentru activitatea sportivă juvenilă. Sunt convins că având grijă de acești copii, cu ajutorul și al părinților, bineînțeles, viitorul sună bine. Vă mulțumesc tuturor și aveți încredere că în ceea ce privește implicarea Primăriei Pitești și a Consiliului Local Pitești, aceasta va fi constantă. Legat de Centrul de Copii și Juniori și noi am aplicat pe un proiect și avem la dispoziție o sumă consistentă de bani pentru sezonul următor.”, a mai completat Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești.

Coman: Vreau să readucem FC Argeș la gloria de altădată

Noul președinte al FC Argeș, Dani Coman, s-a declarat încrezător că echipa mare va reveni la un nivel înalt în prima ligă de fotbal bazându-se în mod special pe fotbaliștii din propria pepinieră. El însuși un produs al școlii de fotbal al grupării din Trivale, Coman a cerut de la suporteri răbdare, încredere și susținere totală pe acest drum și a mulțumit președintelui Ion Mînzînă și primarului Cristian Gentea pentru sprijinul acordat echipei.

Sursă foto: PSD Argeș.

„Sunt bucuros să văd atât de mulți copii, le mulțumesc antrenorilor – unii dintre ei foștii mei colegi. Eu sunt fericit că am revenit acasă, la Pitești și îmi doresc să readucem FC Argeș la gloria de altădată. Știu că nu va fi ușor, dar sunt liniștit și optimist pentru că am încredere în oamenii care mă înconjoară. Le cer suporterilor, presei și tuturor celor care iubesc FC Argeș să ne susțină și să aibă răbdare. Îmi doresc să construim o echipă foarte puternică, o echipă care să ne aducă bucuria de altădată, cu ajutorul Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi”, a precizat Dani Coman, președinte FC Argeș.

Cu această ocazie, FC Argeș U10 și FC Argeș U12 și-au prezentat trofeele câștigate în turneele din ultima săptămână! Au fost prezenți, la premiere și antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori „Leonte Ianovschi”, părinții copiilor și foste glorii ale clubului alb-violet, potrivit sursei citate.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea, promoter al mișcării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Dani Coman | Pitești | Trivale | Vedea

Ultimele articole