Ion Mînzînă: Începe modernizarea drumului județean din Valea Nandrii

de | 04.06.2024 11:04 | Județean, Politic

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean (CJ) și al Partidului Social Democrat (PSD) Argeș anunță că a fost semnat contractual de execuție pentru modernizarea unui tronson de 2.8 kilometri a DJ 731 D din satul Valea Nandrii, comuna Dârmănești. Potrivit lui Mînzînă, până acum au fost modernizați peste 220 de kilometri de drumuri județene la standarde europene în județul nostru.

Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă.

”Noi, la Consiliul Județean, ne continuăm programul de modernizare a drumurilor județene. Am venit să dăm o veste bună aici, locuitorilor din Valea Nandrii.

Am semnat contractul de execuție pentru modernizarea unui tronson de 2.8 kilometri a DJ 731 D din satul Valea Nandrii, comuna Dârmănești.

Domnul Ion Dumitrache un mare susținător al asfaltării acestui drum, își vede visul cu ochii. Am semnat documentele pentru ca acest drum, cu o lungime de aproape trei kilometri, să fie modernizat. Insistențele domnului primar au dus la ceea ce credem noi că este o realizare a Consiliului Județean Argeș.

Așa cum i-am obișnuit pe argeșeni, și aici modernizarea înseamnă respectarea unor standarde europene, cu rigole, cu șanțuri betonate, cu acces la proprietăți. Vor fi respectate condițiile impuse de nivelul de civilizație pe care domnul primar vrea să îl aducă în comuna Dârmănești.

Am modernizat, până la această oră, peste 220 de kilometri de drumuri județene la standarde europene. Obiectivul meu este să asfaltăm toate drumurile în interiorul localităților.

Am fost la Valea Nandrii și am stat de vorbă cu cetățenii împreună cu vicepreședintele Marius Nicolaescu și administratorul județului Cristian Puiu, cu primarul localității, Emilian Ciolan, primarul din Coșești, Nicolae Pană, candidatul PSD la primăria Micești, Nicolae Olteanu.

Acest drum este unul tranzitat și face legătura între Micești, Coșești și mai departe spre Pietroșani. În zilele următoare, antreprenorul lucrării va trece la organizarea de șantier”, a transmis Ion Mînzînă, pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”O nouă pistă de jogging, în Parcul Lunca Argeșului”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Coșești | Dârmănești | Emilian Ciolan | Ion Dumitrache | Marius Nicolaescu | Micești

Ultimele articole