Ion Mînzînă: ”Am încredere în tinerii noștri care știu să evolueze corect”

de | 12.08.2024 10:14 | Județean, Politic

Astăzi, 12 august, de Ziua Internațională a Tineretului, președintele Consiliului Județean (CJ) Argeș, Ion Mînzînă, a ținut să transmită un mesaj puternic: ”Am încredere în tinerii noștri care știu să evolueze corect, fără să ardă etape, care pot astfel să devină oameni de bază ai acestei nații”.

În fiecare an, în data de 12 august, la nivel mondial, marcăm Ziua Internațională a Tineretului, instituită cu scopul de a celebra potențialul tinerilor ca parteneri în societatea globală de astăzi.

”În urmă cu aproape două luni am avut bucuria să întâlnesc o parte dintre tinerii minunați care au lucrat la restaurarea lucrărilor de artă de la Galeria Rudolf Schweitzer-Cumpăna din Pitești. Toți sunt absolvenți ai Universității din Pitești. M-au impresionat prin deschiderea lor, prin felul natural și matur în care văd viața și mai ales prin profesionalismul lor. Am spus atunci că îmi doresc foarte mult să ținem aproape de acești tineri și sper să avem proiecte în care să putem colabora.

Ca ei sunt mulți în acest județ și în țară. Unii dintre ei însă nu au forța, norocul și poate nici sprijinul de a ajunge acolo unde visează.

Am încercat să investim cât am putut de mult și în învățământul din zona rurală, să aducem modernitatea și acolo. În Argeș nu se mai poate vorbi demult de școli fără toalete moderne, în multe școli am sprijinit primăriile să aducă materiale didactice moderne.

Anul acesta, în aproape jumătate din comunele din Argeș, grație unor proiecte derulate de Consiliul Judetean Arges cu fonduri guvernamentale și europene, vor ajunge microbuze electrice școlare.
Cred că trebuie să continuăm să depunem eforturi pentru a crește și mai mult șansele tinerilor din mediul rural de a se afirma.

Am încredere în tinerii noștri care știu să evolueze corect, fără să ardă etape, care pot astfel să devină oameni de bază ai acestei nații”, a punctat Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ion Minzina.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. angajează operator tratare şi epurare ape uzate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cumpăna | Pitești

Ultimele articole