Ion Mînzînă: ”În septembrie se va circula pe noul pod de la Poiana Lacului”

de | 04.06.2024 18:15 | Județean, Politic

Președintele Consiliului Județean și al Partidului Social Democrat Argeș, Ion Mînzînă, vine cu o veste bună cu privire la stadiul lucrărilor de la noul pod de la Poiana Lacului, precizând că tât constructorul, cât și Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București mi-au dat asigurări că podul va fi gata mai devreme decât termenul stabilit în contract.

Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă. Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă.

”În septembrie se va putea circula pe noul pod de la Poiana Lacului, mai devreme decât era preconizat în contract!

Pentru noi, administrația județeană, infrastructura rutieră este foarte importantă și aici nu mă refer numai la drumurile județene, ci și la drumurile naționale. Pe lângă autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești- Craiova, DN 73 Pitești- Câmpulung- Brașov, avem în derulare și lucrările de la podul de la Poiana Lacului.

Am fost la șantierul de pe DN 67B, unde se construiește noul pod de la Poiana Lacului și, având în vedere că s-a ajuns deja la un stadiu de 30%, fiind depășite cele mai dificile etape, atât constructorul, cât și Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București mi-au dat asigurări că podul va fi gata mai devreme decât termenul stabilit în contract. Practic, în luna septembrie se va putea circula pe noul pod, iar până la finalul anului vechiul pod va fi demolat și va fi amenajată albia râului.

Este un proiect foarte important atât pentru cetățenii din județul Argeș, ci și pentru cei care tranzitează drumul național dintre Pitești și Drăgășani.

Am fost pe șantier împreună cu vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, administratorul județului Cristian Puiu, Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București și candidatul PSD la primăria Poiana Lacului, Valerică Spirea.

Mulțumesc D.R.D.P., ministerului Transporturilor și domnului Sorin Grindeanu și tuturor celor implicați”, a transmis, pe pagina de Facebook, Ion Mînzînă, președintele CJ și al PSD Argeș.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă: Începe modernizarea drumului județean din Valea Nandrii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Craiova | DN 73 | Eduard Dima | Pitești | Poiana Lacului | Sibiu | Sorin Grindeanu

Ultimele articole