Mioveni: Elevul care și-a băgat colega de liceu în spital, după ce a bătut-o crunt, arestat pentru 30 de zile!

de | 28.09.2023 20:21 | Eveniment, Mioveni

Elevul de 17 ani, care săptămâna trecută și-a bătut crunt o colegă de liceu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul violent a avut loc vineri, 22 septembrie, la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni. Totul s-a petrecut în incinta școlii, pe hol, înainte de începerea orelor de curs.

Agresiunea a durat câteva secunde, iar momentele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în școală.

În imagini se vede cum agresorul s-a năpustit asupra colegei sale, pe hol, după care o împins-o și izbit-o cu putere de perete. Ulterior, băiatul a trântit-o la pământ.

Fata a căzut cu fața în jos, lovindu-se de ciment. La un moment dat, ea a încercat să se ridice, însă tânărul a lovit-o cu piciorul în bărbie.

A sărit peste mine, s-a înfipt în mine, m-a aruncat în ușă, din ușă m-a aruncat în perete, la clasa mea și de acolo știu că m-a luat peste și când am simțit bubuitura de jos, am rămas inconștientă. Plus pumni, palme și picioare”, a declarat eleva agresată, pentru Știrile Pro TV.

Potrivit sursei citate, în momentul agresiunii, două profesoare erau pe holul liceului. Ulterior, cadrele didactice au sunat la 112, iar la fața locului s-au prezentat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din păcate, în urma agresiunii, tânăra a ajuns la spital cu fracturi la maxilar și a fost operată de urgență la București. Medicii spun că fata are nevoie de  40 de zile de îngrijiri medicale.

Ajunsese la urgență, cu guler pus la gât, cu … plină de sânge, barbă spartă, dinții rupți, deci desfigurată ! Are mandibula fracturată și deplasată, maxilarul rupt.”, a declarat mama fetei pentru Știrile Pro TV

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Ieri, 27 septembrie, tânărul a fost dus la audieri. După administrarea probatoriului, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 28 septembrie, el a fost dus în fața instanței, iar magistrații au decis să îl aresteze pentru 30 de zile pentru loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Vezi imaginile video AICI.

sursă foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătaie în incinta unui liceu din Mioveni. O elevă de 18 ani a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Mioveni

Ultimele articole