La Mioveni. Oamenii s-au adunat la ”Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei”

de | 13.05.2024 13:07 | Mioveni, Lifestyle

În acest weekend, la Mioveni s-a desfășurat o nouă ediție a ”Sărbătorii Primăverii, Muncii și Bucuriei” printr-o petrecere câmpenească, muzică de petrecere, dans și grătare care au sfârâit fără pauză, potrivit celor de la Centrul Cultural.  Astfel, în perioada 10 – 12 mai, în zona de picnic și de recreere Făget, cetățenii s-au bucurat de evenimentul organizat în aer liber.

Cetățenii orașului Mioveni au petrecut duminică seară alături de: Ansamblul de mandoline “NOVA”, al Centrului Cultural Mioveni, Ansamblul Folcloric” Plai de Dor” și Ansamblul Folcloric “Dorulețul”. Seara s-a încheiat cu un recital de excepție oferit de către solistele Diana Lică și Vasia Oprea, acompaniate de Taraful de la Argeș. De asemenea, sâmbătăau urcat pe scenă elevii Clubului Copiilor Mioveni, coordonați de prof. Iuliana Radu și Orchestra, prof. Virgil Iordache și elevii cursului de canto muzică populară al Centrului Cultural Mioveni, coordonați de către prof. Mihaela Chirițescu, iar spre final a urmat Taraful de la Argeș, acompaniat de soliștii Mihaela Chirițescu și George Mărgineanu. Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni.

Sursă foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conferință internațională în Argeș. “Noutăţi în patologia şi tratamentul neurochirurgical”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni | Consiliul Local Mioveni | Făget | Mioveni

Ultimele articole