Mircea Geornă: ”Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată!”

de | 11.09.2024 11:32 | Național, Politic

Este oficial: Mircea Geoană, fost președinte al PSD și fost secretar general adjunct al NATO, și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale! A ales să posteze pe pagina de Facebook un mesaj video și text în care își anunță candidatura.

Mircea Geoană și-a declarat intenția de a candida la președinție, subliniind necesitatea unei schimbări autentice în societatea românească. Fostul lider social – demnocrat recunoaște imperfecțiunile atât ale sistemului, cât și ale propriei persoane, refuzând promisiunile nerealiste, dar propune un apel la muncă și colaborare, evidențiind importanța liderilor care ascultă și acționează cu profesionalism. Mircea Geoană a mai candidat la prezidențiale în 2009, ca președinte PSD, dar a pierdut în turul secund în fața lui Traian Băsescu.

”Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată!

Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună.

România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism.

Haideți să renaștem împreună!”, a transmis Mircea Geoană.

Aici găsiți și mesajul video.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Mircea Geoană

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prima confruntare Harris-Trump. O dezbatere plină de controverse și reacții aprinse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: NATO | Traian Băsescu

Ultimele articole