Mobilizare de forțe pentru salvarea a două persoane surprinse de apă pe o insulă din zona barajului râului Argeș

de | 16.06.2024 15:55 | Național, Eveniment

Intervenție contracronometru a pompierilor bucureșteni. Două persoane au fost surprinse de apă pe o insulă din zona barajului râului Argeş.

La fața locului au intervenit pompierii cu 2 autospeciale de stingere, o barcă, un echipaj de scafandri, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD, relatează news.ro

img - Mobilizare de forțe pentru salvarea a două persoane surprinse de apă pe o insulă din zona barajului râului Argeș

Intervenim pentru salvarea a două persoane surprinse de apă pe o insulă în zona Barajului râului Argeş”, a transmis, duminică după-amiază, ISU Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, la locul cu pricina s-au deplasat și polițiștii.

La data de 16 iunie a.c. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta împreună cu o altă persoană, sunt prinşi pe o insulă din zona localităţii Bragadiru şi s-a dat drumul la baraj. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti din Bragadiru care au relaţionat cu reprezentanţi de la Sistemul de Gospodărie a Apelor Giurgiu, în  cauză fiind oprit debitul apelor spre zona respectivă”, a transmis IPJ Ilfov.

În urma intervenţiei echipajelor de salvare, cele două persoane au fost aduse în siguranţă la mal și predate echipajelor medicale. Au refuzat transportul la spital.

Foto descriptiv: stiripesurse.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni cu tupeu: Prinşi la volan deşi aveau permisele de conducere suspendate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bragadiru | Giurgiu | Ilfov

Ultimele articole