Modernizarea, gata înainte de termen. Cristian Gentea: ”Lucrările avansează și la Teatrul de Vară din Ștrand!”

de | 15.07.2024 10:11 | Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, are încredere că  lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand vor fi finalizate cu mult înainte de termenul din contract, 25 noiembrie. Totodată, edilul a mai precizat că lucrările avanseazăși anume exteriorul clădirii a fost finalizat, iar în interior – lucrările sunt aproape de final.

Vă reamintim că pe 26 martie anul curent a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor. Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești. Proiectul de modernizare are o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

”Lucrările avansează și la Teatrul de Vară din Ștrand!

Exteriorul clădirii a fost finalizat, iar în interior – lucrările sunt aproape de final.

La partea de public, s-au turnat stâlpii pentru pergolă, se așteaptă structura, iar apoi urmează montarea acesteia!

Cu siguranță, totul va fi finalizat cu mult înainte de termenul din contract, finalul lunii noiembrie!”, transmite primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, transportatori! Se prelungesc restricțiile de circulație pe drumurile județene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole