Modernizarea pieței orașului Costești

de | 07.06.2024 19:41 | Costești, Administrație

Primăria orașului Costești, prin finanțare din bugetul local, a modernizat în 2024 piața orașului, venind în sprijinul locuitorilor, producătorilor agricoli și agenților economici pentru asigurarea unui comerț la nivelul standardelor actuale, transmite primarul Ion Baicea.

piata Costești

Acesta amintește că s-au construit în incinta pieței, spații comerciale noi, s-au modernizat cele existente, au fost înlocuite ușile și ferestrele, s-a modernizat fațada exterioară și interioară, s-au executat pardoseli și alte lucrări,.

Valoarea acestor lucrări s-a ridicat la 455898,43 lei.

piata Costești

Primarul orașului Costești mai informează faptul că producătorii agricoli și agenții economici beneficiază de cele mai mici chirii din oraș, și anunță totodată  că mai sunt câteva spații de închiriat disponibile.

Vă invit în piața orașului Costești, pentru a ,,cumpăra românește” produse de bună calitate !” a transmis primarul orașului Costești, Ion Baicea.

Mai multe imagini foto puteți vedea AICI. 

 

Foto: primariacostestiag.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Baicea | Primăria Orașului Costești | Vedea