Modernizarea Teatrului de Vară din Ștrand. Cristian Gentea: ”Lucrarea va fi finalizată înainte de termenul din contract”

de | 04.09.2024 09:35 | Administrație, Pitești

Lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand sunt în linie dreaptă. Primarul Cristian Gentea a anunțat că lucrările se vor finaliza la jumătatea lunii octombrie.

Vă reamintim că pe 26 martie anul curent a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor. Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești. Proiectul de modernizare are o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC. La jumătatea lunii iulie primarul Piteștiului, Cristian Gentea, își exprima încrederea că lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand vor fi finalizate cu mult înainte de termenul din contract, 25 noiembrie. Iată că ritmul lucrărilor s-a menținut bine și reprezentanții administrației locale au avansat un teremen pentru finalizarea acestora.

”Am revenit în Ștrand, pentru a vedea stadiul actual al lucrărilor de la Teatrul de Vară!

Totul decurge conform așteptărilor noastre!

Așa cum am promis, lucrarea va fi finalizată înainte de termenul din contract: în loc de finalul lunii noiembrie, jumătatea lui octombrie!”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patru comune din Argeș rămân azi fără curent

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Filarmonica Pitești | Ministerul Dezvoltării | Pitești | Vedea

Ultimele articole