Se modifică programul de acces pe Transalpina!

de | 20.09.2024 12:37 | Național, Administrație

Modificare importantă a programului de acces pe Transalpina! Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cu ceață în prima parte a zilei, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova a decis să limiteze accesul pe sectorul Rânca – Obârșia Lotrului. Noua orar de acces este între orele 9:00 și 20:00.

”Având în vedere condițiile meteo, ceață în prima partea a zilei, care pot cauza probleme participanților la trafic, DRDP Craiova, în calitate de administrator al drumului, a luat decizia modificării programului de acces pe sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului.

Accesul este permis între orele 09:00- 20:00.

Va rugăm să respectați toate restricțiile impuse pe acest sector de drum montan”, au transmis cei de la DRDP Craiova pe pagian de Facebook.

Vă reamintim că în acest an programul de acces, anunțat din iulie, permitea autoturismelor să circule pe tronsonul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, între orele 8:00 – 21:00.

Sursă foto: FB DRDP Craiova.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Casa Națională de Pensii răspunde! Cine poate cumula pensia cu alte venituri?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Rânca | Transalpina

Ultimele articole