Un moment, o ținută!

de | 16.08.2023 12:24 | Anunțuri, Știri

Fiecare sezon are propriile tendințe în ceea ce privește moda, fie că vorbim de încălțăminte sau de îmbrăcăminte. Acest lucru are un impact diferit de la o persoana la alta, cel mai adesea stilul personal punându-și amprenta asupra alegerilor făcute. Totuși, este bine să iei în calcul locul în care îți petreci timpul și activitatea pe care vrei să o desfășori, pentru a te potrivi în peisaj.

Dacă activitatea ta presupune să mergi la birou și ai mai multe ședințe, atunci ar trebui să te orientezi către ținute business, de tip cămașă și pantaloni din material textil, iar în picioare neapărat pantofi. În cazul în care ai și zile mai relaxate, atunci poți combina tricoul polo cu o pereche de jeanși, iar ca încălțăminte, o pereche de mocasini pentru barbati. Vei vedea că nu vei regreta alegerea pentru aceștia din urmă, întrucât sunt foarte comozi și nu vei avea dureri întreaga zi. Ca model, ei sunt slip-on și pot fi purtați fără șosetă. De cele mai multe ori sunt confecționați din piele întoarsă sau clasică, însă nici variantele din pânză nu sunt de ratat.

Când mergi la o terasă cu prietenii sau la o plimbare în aer liber, ținuta clar va fi una relaxată și probabil vei alege ce te va inspira în acel moment. Un tricou sau o cămașă pe care să o porți pe deasupra, o pereche de pantaloni scurți și teniși ar putea fi una dintre variantele care să te inspire. Completează-ți out-fit-ul cu accesoriile preferate. Dacă încă nu te-ai gândit la acest aspect, să știi că poți purta o brățară din piele împletită sau o pereche de ochelari care, pe lângă faptul că îți vor proteja ochii de razele nocive ale soarelui, îți vor da și un aer misterios.

Ești o fire activă și îți place să faci sport? Atunci trebuie să optezi pentru articolele speciale, care sunt atent fabricate pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Alege materiale din fibre care să păstreze o temperatură potrivită a corpului și în același timp să elimine transpirația care se vede atât de neplăcut atunci când lasă urme. Dacă îți plac drumețiile, nu uita să îți achiziționezi și o pereche de ghete cu talpă aderentă, pentru a evita orice alunecare sau accidentare. De asemenea, ar fi bine să iei în calcul faptul că a sta cu telefonul nu este o soluție în acesta situație. Din acest motiv, ar fi bine să îți conectezi telefonul la un smartwatch.

Modele apărute au funcții care ți-ar putea fi de ajutor în orice moment. Fie că discutăm despre citirea mesajelor, apel de urgență sau pur și simplu să te poti orienta mai bine în spatiu cu ajutorul busolei.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vedea