Monstru cu chip de bărbat! Ce a putut să îi facă unei copile de 6 ani

de | 26.08.2024 18:39 | Eveniment, Național

Caz cutremurător în județul Tulcea. Un bătrân de 63 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol asupra unei fetițe de doar șase ani.

Potrivit news.ro, incidentul extrem de grav s-a petrecut în comuna Murighiol, pe 23 august. În timp ce se juca în parc, împreună cu alți copii, copila a fost ademenită de bărbat să meargă la el acasă, promițându-i că îi va da piersici.

Odată ajunsă în casa bărbatului, fetița a fost violată, fără a putea să își exprime consimțământul, din cauza vârstei sale fragede.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 23.08.2024 în timp ce se deplasa către locuinţa sa din comuna Murighiol, inculpatul A.V., de 63 de ani, cu promisiunea că-i va da piersici, a ademenit o minoră în vârstă de şase ani, care se juca împreună cu alţi copii într-un parc din apropiere, iar după ce minora a intrat în locuinţa inculpatului, acesta  a întreţinut relaţii sexuale cu minora de şase ani, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa datorită vârstei mici, precum şi de adoptarea unei atitudini de autoritate şi de intimidare faţă de victimă”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, potrivit sursei citate

Fapta este de o gravitate extremă și subliniază pericolele la care sunt expuși copiii. Arestarea acestui bărbat cu chip de monstru reprezintă un pas important în demersul justiției, dar nu poate compensa trauma suferită de copilă.

Foto descriptiv stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou focar de pesta micilor rumegătoare în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sulina | Tulcea

Ultimele articole