Moșoaia: Cinci bărbați au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o substanță folosită pentru combaterea scabiei

de | 15.06.2024 13:58 | Județean, Eveniment

Incident grav la o fermă de animale din localitatea Moșoaia. Cinci bărbați au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o substanță folosită pentru combaterea scabiei.

Astăzi, 15 iunie, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, mai multe persoane acuză stare de rău, după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, ordine publică, dar și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Biroului pentru Protecția Animalelor.

Din primele verificări, oamenii legii au constatat că cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-ar fi intoxicat, după ce au spălat oile cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei.

Bărbații au fost transportați la spital.

Totodată, din cauza substanței au murit și peste 50 de ovine.

Cercetările continuă, la fața locului fiind prezente și echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, fiind solicitat, de asemenea, și sprijinul reprezentanților Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinare Argeș.”, transmite IPJ Argeș

Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Brânză și ouă vândute direct din dubă! Polițiștii au împărțit amenzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Protecția Animalelor

Ultimele articole