Un motociclist cu tupeu a fost amendat cu 6.090 de lei și a rămas fără permis pentru 870 de zile

de | 13.10.2023 22:44 | Eveniment, Național

Un tânăr motociclist, din Gorj, s-a ales cu o amendă uriașă și a rămas fără permis pentru o bună perioadă de timp, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație. Mai mult decât atât, el a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Potrivit Poliției Române, atunci când agenții din Gorj i-au făcut semn să oprească, tânărul de 19 ani, care transporta și un pasager, a refuzat, lansându-se într-o cursă în care și-a pus viața în pericol, dar și pe cea a pasagerului său și a celor din calea sa.

Văzând că nu respectă semnalul lor, agenții au plecat în urmărirea lui. La un moment dat, tânărul a schimbat direcția de deplasare, iar polițiștii au tras un foc de avertizare, însă fără niciun rezultat.

Poza tânărului de 19 ani este făcută după o cursă dusă la extrem! Un teribilism probabil inspirat din jocurile tip GTA, cu un final care nu are legătură cu gaming-ul! Polițiștii din Gorj i-au făcut semn să oprească, ceea ce nu a făcut! Și-a pus viața în pericol, pe a pasagerului și a celor care se aflau în calea lui. Cursa a pornit!

La un moment s-a întors din drum, colegii noștri au tras foc de avertizare, degeaba! Și-a continuat drumul în altă direcție, iar, în cele din urmă, a fost găsit după ce și-a abandonat motocicleta”, a transmis Poliția Română pe Facebook

Până la urmă, tânărul și-a abandonat motocicleta pe marginea drumului și a fugit, dar a fost găsit.

În urma cursei cu poliția pe urme, tânărul s-a ales cu o amendă de 6090 de lei pentru depășire neregulamentară, dar și pentru nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă.

De asemenea, motociclistul s-a ales și cu permisul suspendat pe o perioadă de 870 de zile, pentru că a încălcat numeroase reguli de circulație.

sursă foto  Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Mioveni, administrator de firmă, trimis în judecată pentru înșelăciune și delapidare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj | Mioveni

Ultimele articole