Motopolițist, accident cu pieton! Pietonul a fost transportat la spital!

de | 13.09.2024 22:07 | Național, Eveniment

Brigada Rutieră a fost sesizată astăzi, 13 septembrie prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în București, la Piața Victoriei.

Potrivit primelor informații un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a condus o motocicletă în Piața Victoriei dinspre bd. Lascăr Catargiu către bd. Aviatorilor, iar când a ajuns la intersecția cu str. Paris a surprins și accidentat un pieton.

În urma accidentul de circulație a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De precizat faptul că motociclistul se deplasa în regim prioritar, având în funcțiune semnale speciale de avertizare luminoase și sonore.

Acesta a fost testat cu aparatura din dotare, rezultatele indicate fiind 0 pentru alcool, respectiv negativ pentru substanțe psihoactive.

La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Vremea rea a făcut prăpăd în Argeș! Inundații, copaci căzuți și trafic afectat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole