Tot mai multe zboruri întărziate în România. Ce recomandă ANAT pasagerilor

de | 29.06.2024 13:07 | Național, Eveniment

Tot mai multe zboruri întărziate în România în ultima perioadă. Este haos în aeroporturi, pasagerii fiind extrem de nemulțumiți de felul în care și-au terminat sau îneceput vacanța.

Din cauza întârzierilor unii pasageri au fost nevoiți să se odihnească pe unde au putut.

Această situație nu este întâlnită numai la noi în țară, toată Europa se confruntă în această perioadă cu mii de zboruri întârziate, conform datelor Flightradar24.com.

În acest context  Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism vine în sprijinul românilor cu soluţii în faţa numeroaselor întârzieri şi anulări de curse aeriene.

„Din păcate, în ultima perioadă, mai multe companii aeriene, în toată lumea, au fost nevoite să anuleze zboruri din diverse motive, cum ar fi lipsa sloturilor, întârzieri sau insuficienţa personalului”, precizează reprezentanţii ANAT,

Aceștia prezintă şi avantajele rezervării biletelor de avion prin agenţiile de tursim.

Mai multe informații puteți afla AICI.

 

Foto: unsplash.com

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elena Gheorghe și Connect-R urcă pe scenă azi la Mioveni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni