anchetaonline.ro

Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu lopețile în centrul Constanței

de | 22.06.2023 10:07 | Știri, Eveniment, Național

Mai mulți bărbați s-au bătut cu lopețile în centrul Constanței, în fața Casei de Cultură.

Cei care su sunat la 112 au fost chiar locuitorii din zonă, speriați de ce se întâmplă.

După apelul localnicilor, la fața locului au intervenit 9 echipaje de poliție și jandarmi, dar indivizii au reușit să fugă.

Ulterior, doar trei dintre ei au fost identificați și găsiți, potrivit Digi24.

Doi dintre ei au ajuns la secție pentru audieri, iar cel de-al treilea la spital, în urma unor răni pe care le avea pe mâini.

Până în acest moment, în imediata apropiere a zonei în care ar fi avut loc conflictul au fost identificate 3 persoane, una dintre ele prezentând urme vizibile de violenţă în zona mâinii. Pentru aceasta a fost solicitată o ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoanele în cauză urmează a fi conduse la sediu, în vederea continuării cercetărilor”, a informează IPJ Constanţa, potrivit sursei citate.

 

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pieton lovit de mașină în Pitești! Intervine SMURD!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: