Naționala masculină de baschet U20, victorie în duelul cu Georgia

de | 14.07.2024 06:43 | Administrație, Pitești

Aseară echipa României la Europeanul de baschet masculin U 20 a învins Georgia, 86-76. Încă un meci câștigat după debutul Debut cu victorie pentru România – 73-70 , în meciul cu Estonia. Primarul Cristian Gentea invită cetățenii la meciurile Europeanului de baschet masculin U 20.

Europeanul de baschet masculin U 20, Divizia B se desfășoară până în 21 iulie la Pitești Arena, Sala Sporturilor Trivale și Sala Polivalentă din Mioveni. Naționala de tineret a României este repartizată în Grupa D alături de Bulgaria, Estonia, Georgia și Albania. Tricolorii vor evolua la Pitești Arena și în următoarele meciuri: 14 iulie (contra Albaniei), 17 iulie (contra Bulgariei), toate meciurile fiind de la ora 18:00.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Naționala masculină de baschet U20 se simte foarte bine la Pitești!

Încă o victorie, 86-76, astăzi (n.r. – sâmbătă), în duelul cu Georgia!

M-am bucurat să le reîntâlnesc pe doamnele Carmen Tocală, președintele FRB, și Alina Moanță, președintele Senatului UNEFS, și să cunosc Naționala U16, cea care are obiectiv obținerea unei medalii la Europeanul din Macedonia! Sperăm să fie cât mai strălucitoare!

Vom face tot ce putem pentru a sprijini această generație prin organizarea Europeanului U18, peste doi ani, la Pitești!”, a transmis aseară Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din cauza caniculei. Se extind restricțiile de circulație pentru transportatori

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Cristian Gentea | Mioveni | Pitești | Pitești Arena | Trivale