Nebuni pe șoselele din Argeș! Prinși de radar cu viteză amețitoare

de | 25.06.2022 18:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Deși viteza reprezintă factorul princial al accidentelor rutiere, mulți șoferi nu țin cont de recomandările polițiștilor și nu își „bat capul” cu respectarea legii. Astfel, ajung să calce pedala de accelerație mai mult decât le este permis.

Pe străzile din Argeș, polițiștii au de-a face zilnic cu astfel de cazuri.

Joi, 23 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr șofer, din Pitești, de 24 de ani, care se deplasa pe Bulevardul Frații Golești cu viteza amețitoare de 131 de km/h.

De asemenea, un alt bărbat, tot din Pitești, a fost prins în aceeași zi pe Frații Golești, circulând cu viteza de 131 km/h.

În urma faptelor sale, cei doi șoferi vitezomani, s-au ales cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare și cu permisul de conducere reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Băiatul înecat a murit! Întrebarea zilei: Unde era salvamarul SPEP?

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Frații Golești | Pitești