NEWS! Percheziții la locuința lui Dan Diaconescu din București!

de | 06.04.2023 13:03 | Știri

Polițiștii au făcut, în această dimineață, o percheziție la locuința lui Dan Diaconescu din București. Acesta este vizat de o nouă anchetă penală.

Percheziția a fost descinsă de polițiștii din Constanța sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Percheziția a fost făcute la locuința unui bărbat de 55 de ani, iar surse din cadrul poliției Constanța susțin că este vorba de Dan Diaconescu, potrivit Digi24.

Fostul parlamentar Dan Diaconescu este cercetat într-un dosar în care sunt sesizate fapte penale pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit în județul Constanța. Deocamdată poliția nu a oferit mai multe detalii.

Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în 2017, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj.

 

Sursa Foto hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Percheziţii la casa lui Nicolae Guţă într-un dosar de tranzacţii cu bijuterii false!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Constanța | Dan Diaconescu