Nicio zi fără vitezomani pe străzile argeșene!

de | 26.06.2024 16:55 | Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

În timpul acțiunilor, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 26 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă pe bulevardul Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul a fost amendat cu 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Pieton a devenit și un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung. Acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, iar pe raza localității Mihăești a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 de km/h.

El a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Sursă foto: Facebook MAI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victimă în Pitești! O autoutilitară a lovit un limitator de înălțime

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 73 | Frații Golești | Pitești

Ultimele articole