Nicolae Ciucă, candidează la președinția României: În perioada următoare voi vizita fiecare filială din țară

de | 17.07.2024 20:04 | Național, Politic

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat marți seară că şi-a asumat în faţa colegilor de partid, când a avut loc la Sinaia Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL, o candidatură din partea formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al României. Totodată, în cadrul emisiunii în care a fost invitat, Nicolae Ciucă, a precizat că în perioada următoare va vizita fiecare filială din țară.

”După ce mi-am servit țara ca militar timp de 34 de ani, am luat hotărârea dificilă de a trece în rezervă și de a intra în politică. Ca premier, am avut de luat decizii complicate în situația de securitate creată de războiul din Ucraina și în timpul crizei energetice. Într-o perioadă economică plină de provocări, am avut o abordare echilibrată, în care mi-am pus în valoare atributele de lider pe care le-am dobândit ca general.

Mi-am luat în fața Biroului Permanent Național al partidului angajamentul de a candida la președinția României. În perioada următoare voi vizita fiecare filială din țară, pentru a mă întâlni cu electoratul, activul de partid și liderii locali. Astfel, îmi arăt respectul față de membrii și de alegătorii PNL”, a punctat Nicolae Ciucă în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciuca

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă: Televiziunea rusă de stat amenință în mod deschis cu atacarea capitalei României

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sinaia | Ucraina