Nicolae Velcea: „La mulți ani, stimați profesori!”

de | 05.10.2024 17:37 | Anunțuri, Ștefănești

Ziua Mondială a Educației este sărbătorită în fiecare an la data de 5 octombrie. Cu această ocazie primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a transmis următorul mesaj:
„Cu prilejul Zilei Educației, doresc să transmit toată recunoștința mea pentru profesori, al căror rol este decisiv în educația și dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.
La Golesti, în urmă cu aproape 200 de ani, cărturarul Dinicu Golescu a înființat prima Școală Slobodă Obștească – prima școală mixtă cu predare in limba română din sudul țării,
Avem astăzi, așadar, această obligație morală de a oferi respect dascălilor, de a reda prestigiul cuvenit instituției școlii și oamenilor dedicați ei.
Prin programele de investiții pe care le avem în derulare, vom asigura cele mai bune condiții de învățare atât copiilor din Ștefănești, dar și cadrelor didactice care îi formează.
La mulți ani, stimați profesori!
Vă mulțumesc pentru eforturile dumneavoastră, pentru răbdarea și profesionalismul cu care ii îndrumați pe copii pe calea cunoașterii!”, este mesajul transmis de Nicolae Vlecea pe pagina de socializare.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea