Nicolae Velcea reales ca primar al orașului Ștefănești

de | 10.06.2024 14:01 | Ștefănești, Administrație, Politic

Duminică, 9 iunie românii au ieșit la vot în număr destul de mare. Aceștia și-au ales primarii, europarlamentarii și consiliile locale.
La conducerea Primăriei orașului Ștefănești a fost reales Nicolae Velcea.
Acesta a transmis un mesaj de mulțumire în mediul online adresat locuitorilor orașului Ștefănești.
Iată ce a transmis primarul reales, Nicolae Velcea:
„Dragi locuitori ai orașului Ștefănești,
Vă mulțumesc că ați ieșit în număr mare la vot, o prezența de aproape 50% și ați dat un vot pentru viitorul orașului nostru, al județului dar și al României la nivel european.
De asemenea, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat votul dumneavoastră de încredere și mulțumesc în egală măsură și celor care au avut alte opțiuni politice. Multumesc si contracandidaților mei pentru o campanie corectă și sunt sigur ca vom avea o bună colaborare în Consiliul Local.
Vă asigur de buna mea credință, de toată implicarea și eforturile mele și ale echipei, care vor fi puse în slujba dumneavoastră și a dezvoltării orașului Ștefănești!
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc colegilor din echipa de partid, care s-au mobilizat exemplar și s-au dedicat în această campanie, iar rezultatele pe care le-am obținut, li se datorează și lor!
Continuăm împreună!
Vă mulțumesc încă o dată!”, acesta este mesajul postat de edilul Nicolae Velcea.
Foto: Facebook Nicolae Velcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea

Ultimele articole