Nicu Rață din „Las Fierbinți” este mai fericit ca niciodată alături de o piteșteancă

de | 22.09.2024 23:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Actorul Marius Chivu, cunoscut publicului din rolul Nicu Rață din serialul de succes „Las Fierbinți”, trăiește acum una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale. După un divorț dificil, Chivu a găsit din nou fericirea alături de partenera sa de viață, Anca Pascu, o piteșteancă cu un parcurs profesional impresionant.

Anca Pascu, în vârstă de 33 de ani, a devenit recent mamă, oferindu-i lui Marius Chivu o fetiță, care, potrivit actorului, îi seamănă leit. Bucuria proaspăt părintelui a fost evidentă în postările sale pe rețelele de socializare, unde a împărtășit cu fanii săi fotografii cu micuța și cu partenera sa, marcând acest moment special din viața sa.

Anca Pascu a studiat la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, unde a obținut diploma în Istorie, și la Universitatea din București, completându-și studiile în aceleași domeniu. De asemenea, Pascu a lucrat în diverse redacții și are experiență în domeniul public relations, ocupând în prezent funcția de PR la Colegiul Ecologic din Pitești.

În ciuda faptului că locuiește acum în Cluj-Napoca, Anca își păstrează legăturile strânse cu orașul său natal, Pitești, și continuă să colaboreze cu instituții din zonă. În ceea ce privește viața personală, Chivu și Pascu par să fi găsit un echilibru frumos și fericit, iar fanii sunt încântați să vadă cum evoluează povestea lor de dragoste.

Marius Chivu, care a câștigat aprecierea publicului cu interpretarea sa memorabilă din „Las Fierbinți”, a declarat că această nouă etapă din viața sa i-a adus multă împlinire și satisfacție. „Sunt extrem de fericit alături de Anca și de fetița noastră. Viața ne-a oferit din nou motive de bucurie și nu aș putea fi mai recunoscător,” a spus actorul, vizibil emoționat.

Această poveste de dragoste și împlinire personală a actorului a fost primită cu entuziasm de fanii săi, care îi urează mult succes și fericire în continuare.

 

Material realizat de Celestina Dobricescu

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Elixirul de aur” de la Mănăstirea Slănic a devenit viral pe internet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Cluj | Cluj-Napoca | Pitești

Ultimele articole