O nouă investiție la Costești! Se vor crea zeci de locuri de muncă

de | 03.06.2024 15:55 | Costești, Administrație

  • Vești noi transmise de primarul Ion Baicea!

Acesta anunță o nouă investiție în orașul Costești și anume deschiderea unui magazin LIDL.

Vestea vine la scurt timp după ce un alt proiect a fost demarat în urmă cu doar căteva săptămâni, este vorba despre construcția unui complex comercial pe o suprafață de 9000 mp în zona centrală. Aici se vor regăsi mai mule nume: PENNY, Pepco, Sinsay și KIK.

LIDL la Costești

În urmă cu câteva săptămâni vă anunțam că în orașul Costești au demarat lucrările pentru construcția unui complex comercial-PENNY, Pepco, Sinsay KIK, pe o suprafață de 9000 mp. în zona centrală, fostul LACTAG S.A,  și se vor crea aproximativ 50 locuri de muncă.

 

Un alt investitor -LIDL- mult așteptat de cetățenii orașului Costești și cei din sudul județului Argeș, a achiziționat suprafața de 5000 mp. (fostul S.M.A.-lângă complex Comercial-PENNY. Pepco, Sinsay KIK )    a obținut documentele necesare pentru demolarea clădirilor vechi, în vederea construirii complexului comercial”, a anunțat primarul Ion Baicea. 

LIDL la Costești

Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2024 și o altă parte bună este că se vor crea un număr de aproximativ 40 locuri de muncă.

Mai multe poze puteți vedea AICI.

 

 

Foto: primariacostestiag.ro

Vouchere sociale pentru alimente 2024. Când intră pe carduri următoarea tranșă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Baicea | Lactag | Lidl | Penny | Vedea