O nouă sesiune de admitere în luna septembrie. Master gratuit pentru tinerii din Mioveni!

de | 21.08.2024 14:32 | Lifestyle, Mioveni

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, anunță deschiderea înscrierilor pentru programul de masterat ”Concepție și Management în Productică” (CMP). Informarea a fost publicată și de admini9strația localăd in Mioevni.

Perioada de înscriere este 2 – 13 septembrie 2024, iar înscriere se desfășoară online – admitere.pub.ro. Proba de admitere va consta într-un interviu motivațional online, desfășurat pe platforma MsTeams, în data de 17 septembrie 2024, la ora 16.00. Programul CMP este acreditat și beneficiază de finanțare de la bugetul de stat. Este destinat absolvenților studiilor de licență (3 sau 4 ani) din domeniile inginerie industrială, economic, inginerie și management și este adaptat cerințelor actuale ale pieței din România. Acesta se concentrează pe implementarea tehnicilor de management, concepția de produse și servicii noi, precum și pe creșterea performanțelor organizaționale prin inovare. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0749.206.428.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gheorghe Văsîi eliberat din închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole