Noul topping de succes în rândul înghețatei: greieri!

de | 03.03.2023 19:31 | Știri, Lifestyle, Național

Mai multe gelaterii au introdus în meniul lor înghețată cu aromă de greieri! Mai mult de atât, pare să fie printre preferatele consumatorilor, ea având chiar succes.

Chiar o gelaterie din Germania a introdus în meniu acest sortiment. Este vorba despre înghețata cu aromă și topping de greieri, conform Antena 3 CNN.

Acest efect vine după ce Uniunea Europeană a permis comercializarea greierilor pe post de aliment. Cel care s-a folosit de idee este un tânăr antreprenor ce a extins oferta gelateriei sale cu acest nou tip de înghețată.

Tânărul antreprenor nu este la prima idee de acest fel, deoarece, în trecut, a vândut înghețată cu aromă de lebăr și de brânză Gorgonzola.

Chiar dacă în trecut nu a avut un succes prea mare, pare că de data asta a dat lovitura.

 

Foto descriptiv.

Foto realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A furat băutură dintr-un supermarket! Tânăr de 22 de ani- reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole