O femeie de 46 de ani a murit după ce a fost lovită de remorca unei maşini care s-a desprins în mers

de | 26.09.2024 23:52 | Național, Eveniment

Un accident tragic a avut loc în această seară în cartierul Stupini din Brașov, unde o femeie de 46 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de  remorca unei mașini.

Potrivit antena3.ro, tragedia s-a produs când remorca, un generator electric mobil, s-a desprins brusc în timpul mersului de vehiculul trăgător și a lovit-o pe femeia care mergea liniștită pe trotuar.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale, dar și oamenii legii.

Din nefericire, impactul a fost fatal pentru femeie. Medicii ajunși la fața locului au încercat să o salveze, dar din păcate, rănile suferite au fost prea grave.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a fost testat pentru consumul de alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au fost solicitați să intervină la un accident rutier, care a avut loc cu puțin timp în urmă, pe o stradă din cartierul Stupini, al municipiului Brașov.

La fața locului, din verificările efectuate până la acest moment, s-a stabilit faptul că o remorcă, de tip generator electric mobil, s-ar fi desprins în timpul mersului de vehiculul trăgător și ar fi accidentat o femeie, care s-ar fi aflat, în calitate de pieton, pe trotuar.

Din păcate, în urma leziunilor corporale suferite, pentru pietonul, în vârstă de 46 de ani, personalul medical a declarat decesul.” a transmis IPJ Braşov.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragicul accident, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Proiect: Permisul de conducere reținut, urmărit online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole