O nouă captură a polițiștilor de frontieră! Bunuri contrafăcute în valoare de 300.000 lei descoperite într-un autocar

de | 22.08.2024 22:43 | Eveniment, Național

Polițiștii de frontieră din România și Bulgaria au descoperit aproximativ 1.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în urma unui control efectuat asupra unui autocar care se pregătea să intre în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse.

Incidentul a avut loc în data de 21 august, în jurul orei 23.00. În cala autocarului, care aparținea unei firme de transport persoane, echipa comună de control a găsit 938 de articole de parfumerie, încălțăminte și îmbrăcăminte, toate purtând însemnele unor mărci de lux.

Potrivit Poliției de Frontieră Română, bunurile aparțineau unor pasageri, cetățeni turci și români, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani.

Dacă ar fi fost comercializate ca produse autentice, valoarea totală a acestor bunuri ar fi fost de aproximativ 300.000 lei. Toate articolele au fost confiscate, iar polițiștii de frontieră au demarat cercetările sub suspiciunea de punere în circulație a unor produse purtând mărci contrafăcute, care ar aduce prejudicii titularilor mărcilor înregistrate.

Ancheta continuă, iar la finalizarea acesteia, vor fi propuse măsurile legale corespunzătoare.

Bunurile, în valoare de aproximativ  300.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, față de cei șase pasageri în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.”, transmite Poliția de Frontieră Română

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/a-plecat-fara-urma-tanar-de-27-de-ani-cautat-de-politie-185128/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Giurgiu