O nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarife începând de la 38 de lei pe noapte

de | 21.08.2024 18:39 | Lifestyle, Național

Vești bune pentru românii care nu au reușit să meargă vara aceasta la mare.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru Toți”, care se va desfășura între 1 și 30 septembrie 2024. Programul oferă turiștilor oportunitatea de a se caza în hotelurile de pe litoralul românesc la tarife reduse, începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, cu reduceri de până la 70% față de prețurile din sezonul de vârf.

Ajuns la ediţia cu numărul 45, acest program se derulează în perioada 1 – 30 septembrie 2024 şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoral în extrasezon. Așadar, turiștii vor uita de aglomerație și vor profita de prețuri mici și de zile relaxante pe litoralul romanesc.

Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise pana la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt foarte avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele românilor”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Potrivit FPTR, până în prezent s-au înscris în acest program 57 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte.

FPTR estimează că numărul hotelurilor participante va depăși 80 până la începutul programului, cu aproximativ 8.000 de locuri de cazare disponibile pe noapte.

Astfel, conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până la finalul lunii septembrie, pentru un sejur la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 38 de lei/ persoană,  fiind cel mai ieftin pachet, fără masă.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 60 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Venus.

Lista unităților înscrise în program o puteți găsi AICI.

Rezervările se pot face direct la hoteluri sau prin agenții de turism, iar pachetele pot fi achitate și cu carduri de vacanță.

Sursă foto: wall-street.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/argesean-urmarit-international-adus-in-tara-din-marea-britanie-pentru-ispasirea-pedepsei-184853/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eforie | Eforie Nord | Mamaia

Ultimele articole