O studentă din București și-a dat părinții în judecată. Care e motivul pentru care a recurs la acest gest

de | 04.07.2024 18:40 | Național, Eveniment

Caz șocant în Capitală!

O tânără de 20 de ani,  studentă la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, și-a dat părinții în judecată, solicitând autorităților să îi oblige pe cei care i-au dat viață să îi plătească lunar o pensie de întreținere în valoare de 2 000 de lei până la încetarea studiilor sau până la îndeplinirea vârstei de 26 de ani, relatează realitatea.ro

Solicitarea tinerei nu a avut câștig de cauză până la acest moment al procesului, judecătorii considerând ca inadmisibilă cererea fetei.

Ea a recurs la acest gest în luna aprilie a anului acesta, fiind deschise în paralel două acțiuni la Judecătoria Sectorului 6.

Ce acuzații le-a adus tânăra părinților săi

În luna martie 2023, la trei luni de la majorat, acesta a plecat de acasă și a locuit la niște prieteni. A luat Bacalaureatul, a intrat la facultate, iar relația cu părinții a devenit tensionată.

Se pare că între tânără și părinții săi s-a iscat un conflict încă din timpul pandemiei de coronavirus, după ce, susține adolescenta, a fost obligată să își facă vaccinul anti-COVID.

Totodată, ea a mai fost obligată să fie testată zilnic cu teste PCR. Acest lucru i-ar fi cauzat ”o profundă traumă la nivel emoțional și psihic”. În dosar se mai regăsesc în același timp și alte acuzații neașteptate.

Potrivit sursei citate, o altă acuzație este că părinții i-ar fi interzis să aibă prieteni și nici nu au fost de acord cu dieta vegetariană a acesteia. Acum, ea își acuză mama de „posesivitate exacerbată de control”.

Pe de altă parte, părinții se apără și susțin că i-au oferit tinerei condiții optime pentru continuarea studiilor. Ei spun că i-au dat acesteia câte 3.500 de lei lunar, plus un apartament complet utilat în București. Mai mult decât atât, ei s-au arătat dispuși să îi plătească chiria și chiar să îi cumpere un apartament acesteia, dar ofertele au fost refuzate de fiica lor.

În ciuda acestei situații, părinții susțin că tânăra este binevenită mereu în casa familiei.

Foto descriptiv pixabay.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești.Dosar penal pentru un adolescent de 17 ani! Depistat în trafic, deși dreptul de a conduce i-a fost suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole