O tânără din Alba Iulia, păcălită de o ghicitoare din Argeș

de | 20.09.2024 22:31 | Județean, Eveniment, Național

O tânără din Alba Iulia a fost victima unei înșelătorii orchestrate de o femeie din Argeș, care i-a promis că îi va ghici viitorul.

Potrivit stirileprotv.ro, incidentul s-a petrecut pe 10 septembrie, iar polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați cu o săptămână mai târziu.

Argeșeanca a abordat-o pe tânără pe o stradă din Alba Iulia și i-a promis că îi va ghici viitorul. Din dorința de a afla ce îi rezervă viitorul, fata a făcut absolut tot ce i-a cerut ghicitoarea. Aceasta din urmă i-a spus tinerei să-și pună bijuteriile din aur pe care le avea asupra ei într-o batistă.

Doar că, după „ghicire”, tânăra a primit o bucată de material textil similară, în care se aflau o piatră și fragmente de hârtie, în locul bijuteriilor.

Cazul a ajuns în atenția poliției, iar oamenii legii au început procedurile pentru a o găsi pe impostoare.

Marți, autoritățile au identificat-o pe suspecta de 58 de ani din Merișani.

În sarcina acesteia s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 10 septembrie, ar fi abordat o femeie de 31 de ani, pe o stradă din Alba Iulia, şi i-ar fi propus să îi ghicească viitorul, cerându-i să-şi pună bijuteriile din aur ce le avea asupra sa într-o batistă.

Ulterior, i-ar fi restituit persoanei vătămate o bucată de material textil similară, în care se aflau o piatră şi mai multe fragmente de hârtie, cerându-i să nu se uite în interiorul acesteia, o perioadă de timp, pentru a se asigura reușita prezicerii”, se arată într-un comunicat al IPJ Alba, citat de Agerpres.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și cu sprijinul IPJ Argeș, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul femeii din Merișani. În final, întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit tinerei.

Foto descriptiv  istockphoto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact frontal între două TIR-uri pe A1! Trei persoane au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Alba Iulia | Argeș | AUR | Merișani | Vâlcele